Verbeeld uw filosofie

Een schilderij is een perfect instrument om de cultuur en DNA van uw bedrijf te verbeelden. Een schilderij aan de muur van uw ontvangstruimte, kantoor en/of vergaderruimte onderschrijft uw filosofie van uw bedrijf voor zowel u interne als uw externe klanten.

Persoonlijk contact

Bij Schilderijopsmaak.nl zult u gezamenlijk bekijken hoe de verbeelding van uw filosofie gestalte kan krijgen. In een persoonlijk gesprek bij u op kantoor krijg ik een goede indruk van en gevoel bij de cultuur en deze filosofie. In overleg stemmen we vervolgnes ook af welke afmeting het beste past bij de ruimte die u in gedachten heeft voor het schilderij. Gedurende de productie van uw unieke werk krijgt u tevens de mogelijkheid om uw schilderij te bekijken.

 

Referenties

default image

Ilonka & Wendy Timmerhuis

Patrick bedankt voor deze creatieve workshop, je professionele begeleiding, verschillende inzichten en bovenal de ontzettend gezellige avonden!

augustus 26, 2014

 

LINK Nederland

foto (4)

Patrick kreeg de mooie en eervolle opdracht om een uniek werk te realiseren voor dit bedrijf. Link Nederland is specialist op het gebied van productie, productportfolio, marketing en distributie van totale heup, totale knie en totale schouder prothesen.

“We hebben Patrick de opdracht gegeven om een schilderij voor ons bedrijf te maken die een prominente plek zou gaan krijgen in onze vergaderruimte… Lees meer>>