Maak als gezin samen met Patrick een schilderij in zijn atelier. Voordat jullie starten met de familieworkshop komt Patrick eerst bij jullie thuis langs voor een kennismaking, om te weten te komen welk thema bij jullie past en hoe het schilderij in de ruimte zal staan.

De familieworkshop start met een kopje koffie of thee en iets lekkers, waarna de verf en de kwasten komen. In het begin is het spannend om te gaan schilderen maar Patrick helpt bij elke stap, zodat er een mooi eindresultaat ontstaat. Het schilderij wordt een uniek exemplaar met een persoonlijke tintje!
Meer weten, neem vrijblijvend contact op met Patrick.

 

Schilderij met gezin maken – Familie Reinderink

 

Cadeau 40-jarig huwelijk – Ilonka & Wendy Timmerhuis

Reactie: Wij waren op zoek naar een origineel cadeau voor het 40-jarig huwelijk van onze ouders. Origineel, mooi, blijvend en vooral….echt iets van ons zelf. Wat geef je, als je samen met je zus, aanhang en kids vooral iets wilt geven wat blijvend en waardevol is voor je ouders?  Een mooi schilderij was het idee. En nog leuker…..een door onszelf gemaakt schilderij! Met de hulp van Patrick van den Burg is dit heel goed gelukt.