‘Thuis genieten van mooie kunst aan de muur’
Kunst inspireert, maakt nieuwsgierig en zorgt voor sfeer, helemaal nu in deze roerige tijden.

Je wilt graag een schilderij aan de muur, maar je hebt moeite met het kiezen van de juiste kleur of de grootte. Maak dan gebruik van de verhuurservice!

Huur voor een halfjaar, of langere tijd, een schilderij om te ervaren wat het schilderij voor de sfeer en je woonplezier doet. In ruil betaal je een maandelijks bedrag.
Er zijn drie prijscategorieën. Zo vind jij snel iets wat bij jouw smaak, interieur én budget past.

Abonnementen voor uitleenservice
* €17,50 per maand, voor schilderijen tot € 500,-
* €25,- per maand, voor schilderijen van € 500,- tot € 1000,-
* €35,- per maand, voor schilderijen vanaf € 1000,-

Wisselen
Je hebt de mogelijkheid om elke zes maanden te wisselen. Zo ben je flexibel en heb je altijd kunst naar je smaak aan de muur. De collectie is altijd in beweging.

Hoe kies je het schilderij binnen het gekozen abonnement?
Binnen elke categorie is een schilderij beschikbaar. Patrick kan niet garanderen hoeveel schilderijen er binnen de categorie beschikbaar zijn waartussen je kunt kiezen. De collectie is continu in beweging dus er komen telkens nieuwe werken bij.

Bezorgen
Het kunstwerk wordt door Patrick persoonlijk bij je thuis afgeleverd*. Tegen een vergoeding hangt hij het kunstwerk voor je op.
*Bezorgen kan binnen een straal van 50 km rondom Goor. Is de afstand groter, dan wordt er 0,25 cent per extra te rijden kilometer berekend.

Kunst kopen
Je mag een schilderij zo lang huren als je wil, maar meteen kopen mag natuurlijk ook. Neem je eerst een abonnement en bedenk je later dat je het gehuurde kunstwerk toch wil kopen? Geen probleem. De eerste zes maanden huur trekken we gewoon af van het aankoopbedrag.

Iets voor jou? Neem vrijblijvend contact op met Patrick van den Burg!